Princess sofia cup finished
De laatste dagen in de goldfleet waren voor ons een super leer proces. We hebben een paar mooie potten gevaren met als hoogtepunt een 4e plek bij de eerste boei in de laatste race. Helaas hebben we door snelheids problemen dit niet kunnen vast houden , maar het begin is er!

Voor ons zaten de wedstrijden er al op donderdag op omdat de vrijdag in het teken stond van de medal races. Hier varen de laatste 10 van het klassement tegen elkaar om uit te maken wie er met die overwinning aan de haal gaat. Het nederlandse team was dus op het water om de finalisten aan te moedigen, nice!!

De prijsuitreiking was in een bizar paleis met overal politie dus dat was wel indrukwekkend. Princess sofia mocht zelf de prijzen overhandigen. Mars en Lob kregen ook een handje van koninklijke hoogheid dus dat was vet! Mars en Lob gefeliciteerd met jullie 3e plek!

Een mooie afsluiter met iedereen in de Pacha was super gezellig en de volgende dag hebben we in de middag het vliegtuig gepakt naar huis. Het was een mooie week met goede wedstrijden. Volgend jaar zijn we er weer bij !!! Nu gaan we hard trainen voor de volgende wedstrijd. Dit zal de holland regatta in medemblik zijn. Op thuis water gaan we proberen om een mooie prestatie neer te zetten. We houden je op de hoogte!

Greets!

Baar en Max smile

0 Comments
Posted on 16 Apr 2006 by max
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews