Gold Fleet!!!!!
Beste NED10 ers,

De sofia cup is al drie dagen aan de gang dus vonden Baar en ik het tijd voor een verslagje. Nadat de spanjaarden het evenement met een dag hadden vervroegd kregen we ook nog eens gezeur met ons grootzeil. De meter vond namelijk dat onze trimstrepen uit het zeil moesten worden verwijderd anders geen grootzeil !!! Dat was echt even heel vervelend want we hadden een uur om het te regelen. We hebben met wat acceton de strepen proberen weg te vagen maar het werd alleen maar erger, resultaat een zwart zeil !! Maar goed de meter gaf ons groen licht en dus konden we met ons goede grootzeil van start! smile

De eerste wedstrijd dag werd een grote draaiing met als gevolg een afgebroken wedstrijd voor onze groep. De gele groep heeft de wedstrijd wel afgemaakt. De volgende dag stond er een harde wind ( knoopje of 20). Onze vloot (blauw) ging als eerste weg omdat we nog een race achter stonden. We konden aardig mee komen met als resultaat een 18,15,14 en een 28. De laatste race ging niet zo als gepland maar ja dat heb je wel eens. Onze dag eindigde dus om 19.00 uur omdat we 4 potten hebben gevaren. We hadden dus drie goede potten staan en een aftrek maar deze zal pas bij een vijfde wedstrijd komen.

Vandaag moest dus de beslissing brengen. Na 2 uur buiten te hebben gedobberd zijn we naar binnen gestuurd en werden de wedstrijden afgelast.
Dit betekende voor ons dat we morgen in de gold fleet gaan starten! Hiermee is onze doelstelling gehaald en gaan we zorgen dat we omhoog in het klassement gaan ! We houden je op de hoogte.

Groeten van Mallorca!

Baar en Max
0 Comments
Posted on 11 Apr 2006 by max
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews