cascais ended!
We zijn weer thuis! De traingstage in Cascais was een groot leerproces en we hebben grote stappen gemaakt. Na nog een paar super mooie zeildagen gehad te hebben met als uitzondering de laatste dag! ( mega golven,check de foto!) was het tijd om te spullen te pakken en te vertrekken.

De auto werd zwaar beladen met onze 470 op het dak en de rubber met de NED 11 daarop. Het was aan ons om het hele zaakje naar Barcelona te rijden omdat we later in Palma zullen trainen en de Sophia cup varen.

De reis naar Barcelona duurde lang maar alles is goed gegaan en dat is zeker het belangrijkste . Nadat we alles op de olympische haven hadden gestalt stonden we dus alleen met onze tassen in barcelona en een ticket om de volgende dag terug te vliegen. Er moest dus een slaapplaats gezocht worden en dat is gelukt. Max heeft een vriendin in Barcelona wonen en gelukkig konden we daar terecht! Do bedankt nog!

We zijn met ze drieen nog het nachtleven in Barcelona gaan verkennen en we kunnen jullie verzekeren dat Barca geen stille stad is! De volgende dag
hebben we de taxi gepakt richting het vliegveld waarna we na wat vertraging om 18.30 terug in Amsterdam waren.

De training was super en we hebben hard gevaren! blijf checken we houden je op de hoogte!

Max en Baar

0 Comments
Posted on 16 Feb 2006 by max
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews