Aankomst Cascais
Hey vriendelijke vrienden,

Hier even het eerste nieuwberichtje uit het mooie Cascais!
We zijn afgelopen zondag vertrokken met gemengde gevoelens want we zagen best wel een beetje op tegen onze tweedaagse reis naar Portugal maar dit viel hartstikke mee. Of je was aan het rijden of lekker filmpies aan het kijken op de achterbak met een paar mooie dames erin tongue. De tijd vloog voorbij en na en nachtje overnachten in Bilbao(Spanje) en nog een klein dagje rijden waren we er.
We zijn eerst naar de haven gereden en hebben daar ons bootje opgetuigt. Hier liepen we al gauw onze trainingspartners Marcelien en Lobke tegen het lijf. Wij gaan hier negen dagen mee trainen onder begelijding van Daniel (bizarre ozzy coach). Ook Sven en Kalle trainen mee dus het wordt een gezellige bende!
We hebben er nu al weer een dagje zeilen op zitten (graadje of 19) maar het zal natuurlijk niet vlekkerloos aflopen we komen namelijk terug in het appartement en na een paar uurtjes chillen komen we er achter dat Daniel 50 eurotjes en ikke 115 eurotjes missen. Het appartement waar we in zitten was s'middags schoon gemaakt en alle laptops en camera's lagen er nog, alleen wat briefjes gejat. Heel relaxed die schoonmaaksters! Morgen even een aanklachtje indienen bij de politie, dus mensen die een uitdagend baantje zoeken in het buitenland: Betrouwbare schoonmaaksters gezocht in Cascais!!!
De komende dagen wordt het hard trainen en s'avonds een beetje tennisen en golfen met Sven en Kalle. Dus dat zal wel weer een hoop bende veroorzaken. Wordt lache.
Jullie horen nog van ons!
Groetjes Max en Barend
ps: foto's volgen nog!!!!

0 Comments
Posted on 07 Feb 2006 by Barend
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews